Over ons

IN HET KORT…

Autobedrijf Gerard Sprenkels aan de rand van het Ginneken, uw adres voor universeel service en met een groen hart. In andere woorden; gespecialiseerd in Citroën.

Het bedrijf is ontstaan in 2011 door een overname, en word sinds die tijd gerund door Gerard Sprenkels en zijn vrouw Brigitte, welke sinds die tijd hun eigen visie en passie in het bedrijf hebben verwerkt.

IMG_6327

Omdat wij een klein bedrijf zijn, kunnen we een goede en persoonlijke service bieden, met directe en korte communicatielijnen en goede verse koffie. Dat dit de kwaliteit verhoogd word ook bevestigd door onze klanten; zie bijvoorbeeld de recencies!

Ons bedrijf streeft eerlijke en kwalitatief goede service na, in een directe en gezellige sfeer. Hierdoor blijft de relatie met klant en bedrijf goed, wat zich uit in een tevreden beleving en een goed bedrijf.

Gerard Sprenkels

Gerard Sprenkels

Eigenaar en monteur

Passie en ervaring maken het bedrijf.

Brigitte Sprenkels

Brigitte Sprenkels

Receptioniste

Zonder Brigitte is het bedrijf niet compleet, zij verzorgt bijna alle indirecte klantcontact zoals het nabellen als uw auto klaar is, het halen en brengen van klanten en onderdelen en natuurlijk het gezellige babbeltje. Wat overigens altijd gezellig is!

    Back to top