Technische diensten

Laten we gaan voor duurzaamheid

WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Autobedrijf Gerard Sprenkels richt zich op alle automerken en heeft een specialisatie in Citroën en oldtimers. De diensten die wij leveren beginnen bij kleine onderhoudsbeurten, reparatie’s, losse APK’s en banden & aircoservice, tot de grotere werkzaamheden als een grote beurt, grote reparatie’s, (deel)restauratie en schadeherstel.
Kortom, we zijn van alle markten thuis zowel kwa merk als diensten en stellen kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering voorop. Ook bellen wij eerst blijkt er toch meer gerepareerd te moeten worden dan waar u over geinformeerd was, hierdoor heeft u altijd zelf het laatste woord over de rekening.

Tevens hebben wij ook zéér interessante aanbiedingen. Zo krijgt u;

  • 50% Korting op uw APK bij een kleine beurt
  • APK gratis bij een grote beurt!

WAAROM GERARD SPRENKELS?

  • Alle benodigde diensten onder 1 dak
  • De persoonlijke benadering in plaats van een nummer zijn
  • Vakwerk door een jarenlange en brede ervaring
  • Passie maakt kwaliteit en duurzaamheid
  • De (goede) koffie staat altijd klaar

Overzicht van onze verdiensten

Groot en klein onderhoud

Een adres om terecht te kunnen voor uw groot en klein onderhoud. Van het oplappen van een auto die te lang heeft stilgestaan, distributieketting/riem vervangen tot de reguliere kleinere beurten zoals olie verversen, filters vervangen etc… Hier is uw auto in goede handen.

APK

Eens in de zoveel tijd is het weer zover om de auto te keuren dmv een APK keuring. Wij zorgen dat uw auto eerlijk word bekeken, waardoor u zeker weet dat uw voertuig veilig is voor de komende kilometers. De APK keuring doen wij uiteraard zelf, waardoor we ook meteen advies kunnen geven over komend onderhoud.

Banden & Airco service

Voor kwaliteits banden voor een concurrerende prijs kunt ook altijd bij ons terecht, net als een voordelige en zorgvuldige airco service. Dit zijn de randwerkzaamheden die uw auto altijd nodig heeft, en wij zeer interessant kunnen aanbieden.

Schadeherstel

Een klein deukje of schade overkomt iedereen. Daarom bieden we naast gewoon onderhoud en reparatie ook schadeherstel aan zodat u weer als nieuw de weg op kunt. Hiervoor moeten we natuurlijk eerst de schade zien dus kom gerust langs of neem contact op!

Vervangend vervoer

Tevens beschikken wij over vervangen vervoer, en kunnen vaak wat betekenen voor u in vervoer als uw voertuig in onderhoud staat. Neem hiervoor graag even contact op.

(Deel) Restauratie

Heeft u een project waar u zelf niet meer aantoe komt, of heeft u een auto die van grond af aan opnieuw gebouwd moet worden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de revisie en restauratie mogelijkheden!

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Back to top